Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Indomitable!

Επειδή πρέπει να υποστηρίζουμε αυτά που λάμπουν και ξεχωρίζουν μέσα στην αέναη θάλασσα πηχτής βλέννας και πρωκτικού εμετού που λέγεται σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος(πχ Κυνόδοντας), κάντε μια χάρη στον εαυτό σας αδέρφια και ξοδέψτε λίγο χρόνο, και χρήμα αν νιώθετε έτσι και μπορείτε, για το παρακάτω.
Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και χρειάζεται την υποστήριξη όλων  μας.Η προσπάθεια μιας ανεξάρτητης ομάδας κινηματογραφιστών να μεταφέρουν στην οθόνη αγνό επικό συναίσθημα και δημιουργικότητα που δεν έχουν τολμήσει άλλοι να κάνουν ΠΟΤΕ!

Ακούστε και από τους ίδιους.

Το Σφυρί στηρίζει και παραμένει και αυτό Αδάμαστο!



Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Περί Σπουδοκεντρικών Σωτήρων ο λόγος.


Αδέρφια καλησπέρα, και μέρα που' ναι, γαμώ το άθλιο πνεύμα, την παναγία και το γιαχβέ παρτούζα.
Ας μοιραστώ λίγη χολή ακόμα μαζί σας.
Πριν λίγη ώρα, εκεί που ξεβίδωνα βίδες και χτυπούσα μέταλλα, γιατί οι αργίες είναι για τα εκλεκτά κομματόσκυλα και μόνο γαμώ το χριστό τους και τη μάνα τους μαζί, μπήκε ένας πελάτης, με καλημέρισε, αποκρίθηκα ένα vanilla "χχμμ" και άκουσα το παραμύθι του.

Τρεις βίδες και πέντε διορθώσεις περί του αυτοκινητιστικού θέματος μετά, άναβα τσιγάρο για να κρατήσω τα νεύρα μου και να αποφύγω να λερώσω την ακριβή μου καστάνια με τα πρωκτικά υγρά του.
Πήγα ο μαλάκας και ξεστόμισα ένα «συν τις άλλοις» μέσα στην πρόταση και ο τύπος έσκασε ένα χαμόγελο ζοφερό, επικριτικό και μετά άρχισε ο κατήφορος. Ήταν φιλόλογος, υπερσπουδαγμένος αμέ αμέ, διδάκτωρ πανεπιστημίου Ουάσινγκτον και τέτοια, και μάλλον δεν περίμενε να ακούσει κάποιον μπίθιακα σαν και εμένα να ξεστομίζει κάτι καλό και γενικά να ομιλεί πιο γλαφυρά από οποιοδήποτε άλλο σφυρί. Άρχισαν οι ερωτήσεις περί σπουδών (εμού) και γενικά μια παπαρολογία άνευ πάτου και κατέληξε φυσικά να περιαυτολογεί και να εκπροσωπεί όλο την μισητή συνομοταξία των φιλολόγων λέγοντας μου ύφος Ιεροεξεταστή για το πόσο λάθος βαδίζουν, πόσο πολύ χωμένοι στο σκότος και τη μιζέρια είναι όλοι όσοι δεν γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα και πόσο όλα είναι ένας απέραντος φιλολογικός οργασμός και κατέληξα πάλι στην καστάνια μου σιωπηλός αγνοώντας τον επιδεικτικά.
Αφού ο μόγλης έφυγε και άραξα στη δερμάτινη πολυθρόνα μου να κάνω ένα τσιγάρο ακόμα σαν άνθρωπος άρχισα να σκέφτομαι την περίπτωση του και σε συνδυασμό με μερικές εικόνες της μέγιστης Lisa Ann άρχισε να καθαρίζει το θλιβερό αυτό τοπίο.

Άρχισα να θυμάμαι τα μιαρά χρόνια του σχολείου και τις μαλακίες που μας πετούσαν κατά ριπάς διάφοροι καθηγητάδες και δάσκαλοι, ο καθένας για το είδος του όπως "αν δεν ξέρετε μαθηματικά/γεωγραφία/φυσική/χημεία/Cthulhu Mythos δεν ξέρετε τίποτα, θα πάτε στον πάτο, θα έρθει ο Tsathoggua με τον Khorne να σας ρίξουν ναρκωτικά και ναφθαλίνη στο πρωινό και θα χέζετε ματωμένα Panini για τα albums των Μεγάλων Παλαιών και το κρέας θα ανέβει, η βενζίνη δεν θα είναι πια η ίδια και θεός θα σας στείλει στην Μύκονο γυμνούς λαδωμένους με το gag ball έτοιμο στο στόμα" και οκ, το πιάνετε. Ο καθένας προωθούσε τον τομέα του ως τη μόνη συμπαντική αλήθεια.

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που δέχτηκα και με έκανε το σφυρί που είμαι σήμερα ευτυχώς μας είχαν πει από την αρχή «παίδες είστε μηχανολόγοι, έχετε να κάνετε αυτό και αυτό και τέλος» χωρίς σάλτσα και δογματικές αρχιδιές. Ήταν ένα εκ των τριών καλών που είχε εκείνο το Ίδρυμα, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή.
Την εποχή λοιπόν εκείνη, σαν καλοί ακαδημαϊκοί πολίτες, κάποιοι όχι όλοι, συχνά πυκνά βρισκόμαστε σε κουβέντες με παλιούς φίλους ή απλούς random NPCs από άλλες σχολές και γενικά συγκρίναμε το υλικό των σχολών μας, τρόπους διδασκαλίας, βρίζαμε και κράζαμε το ελληνικό δημόσιο, μιλούσαμε για το πόσο ενδιαφέρον ή μη είναι το υλικό αυτό, και υπήρχαν και εκείνοι που ήταν πολύ ένθερμοι για εκείνα που διδασκόντουσαν και υποστήριζαν μάλιστα ότι είναι καλύτερα από τα δικά μας, όποια και να ήταν αυτά και η σκέψη μου αρχική άγγιξε την ολοκλήρωση.

Σιγά τον πολυέλαιο ρε μαλάκα θα μου πείτε, αλλά για μένα η όλη διαδικασία ήταν καταλυτική για την μετέπειτα αντιμετώπιση τέτοιων υπανθρώπων. Το κακό είναι ότι έχω και τέτοια άτομα για φίλους αλλά εκείνοι θα λάβουν ακόμα χειρότερα, ας πρόσεχαν :)
Που το πάω θα ρωτήσετε.
Το πάω στο ότι όλοι αυτοί που πιστεύουν πως όλα φιλτράρονται, διυλίζονται, κινούνται γύρω από, ερμηνεύονται βάση των όσων έχουν διδαχτεί/σπουδάσει με όποιο τρόπο, ακόμα και οικοδόμος να είναι και να το βλέπει έτσι δηλαδή, πρέπει να απομονωθούν, να γίνει μαζική στείρωση και να εκτελεστούν παραδειγματικά διότι δεν έχουν λόγω ύπαρξης και είναι κρίμα που το κράτος και ο μπαμπάς τους χάλασαν τόσα για να μάθουν ότι μάθανε.
Κοινώς, καλά κάνεις και σου αρέσει αυτό που διδάχτηκες ρε γαμημένε/η, πάει να πει ότι είσαι και καλός σε αυτό μάλλον, αλλά δεν ήταν ούτε είναι, ούτε ποτέ πρόκειται να γίνουν η κινητήρια δύναμη του σύμπαντος. Παρ’ το χαμπάρι και σταμάτα να μου προκαλείς εμετό, παράνοια, Black Rage, άκρατο αυνανισμό και φυσικά να θλάση στο ενδογενές μετατάρσιο του 12ου σπονδύλου ΤΟΥ ΗΔΗ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Τριμόγγολα, σεβαστείτε όσους έχουν την κοινή λογική να κατανοήσουν ότι αυτό που μάθανε είναι κομμάτι μιας μηχανής που χρειάζεται κάθε πιθανή πτυχή και γρανάζι για να πάει μπροστά και όχι μόνο εσάς και την όποια φιλολογία/ψυχολογία/ μαθηματικά/γεωγραφία/φυσική/χημεία/Cthulhu Mythos, κοινή λογική ρε μπάσταρδοι. Είναι αυτή που χρειάζεται για ένα νανοδευτερόλεπτο διαύγειας ώστε να δείτε ότι η έρμη η γνώση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ!

Να ξέρετε πως κάθε φορά που πάτε να δείξετε σε εμάς τους αδαείς και φτωχούς πνευματικά πόσο πιο γαμάτοι είστε και πάτε να τα δικαιολογήστε όλα μα όλα μέσω φιλολογίας/ψυχολογίας/ μαθηματικών/γεωγραφίας/φυσικής/χημείας/Cthulhu Mythos, ένα σφυρί θα ετοιμάζεται για πρόσκρουση με τον κρόταφο σας.
Τέρμα τα λόγια, μόνο δίκαση, γιατί η διαύγεια δεν βγαίνει σε ορό δυστυχώς.
Ένας ακόμα λόγος που πρέπει οι Death να διδάσκονται από το προνήπιο.

Σκέψη της ημέρας.
Ανακαλύφθηκε το εμβόλιο κατά της μαλακίας, και όσοι μαλάκες τρέξουν να το κάνουν είναι πολύ μαλάκες γιατί είναι εμβόλιο και όχι ορός.